LA LLUNA DE KÍIV

LA LLUNA DE KÍIV

RODARI, GIANNI / ALEMAGNA, BEATRICE

9,90 €
IVA incluido
Disponibilidad bajo pedido
Editorial:
ALBUM
Año de edición:
2022
Materia
Álbum y libro ilustrado infantil
ISBN:
978-84-125436-1-2
Páginas:
32
Encuadernación:
Cartoné
9,90 €
IVA incluido
Disponibilidad bajo pedido
Añadir a favoritos

¡Âlbum! publica un llibre solidari amb els nens d’Ucraïna
L’asociació ¡Âlbum!, integrada per 25 editorials de literatura infantil i juvenil, publica un
àlbum solidari amb l’objectiu de recaptar fons per als nens i nenes afectats per la guerra a Ucraïna. L’obra triada és el poema La lluna de Kíiv (1955), de Gianni Rodari, amb imatges estampades deBeatrice Alemagna, il·lustradora també italiana de reconeguda trajectòria.

Els beneficis de la venda del llibre es donaran íntegrament a Save the Children, que elsdestinarà a ajudar als nens ucraïnesos refugiats i al fons d’emergències global per a atendre lainfància vulnerable.

La presentació oficial de l’àlbum, que estarà disponible en castellà, català, basc i gallec, es realitzarà en la Fira del Llibre de Madrid i a Barcelona.

Un llibre urgent contra la barbàrie
Durant els primers dies de conflicte, el poema de Rodari es va fer viral a Itàlia amb el seupoderós missatge de pau. L’editora italiana Orietta Fatucci, de Einaudi Ragazzi, va sentir la necessitat d’ajudar urgentment als nens ucraïnesos i va entendre que el llibre ja existia, només calia donar-li forma com més aviat millor. I així va editar el llibre en 15 dies, els mateixos que va trigar ¡Âlbum! a tenir llestes les 4 edicions en les llengües oficials d’Espanya.

La situació dels menors a Ucraïna
Quasi 7,5 milions de menors ucraïnesos corren perill de sofrir danys físics, greus trastorns emocionals i desplaçaments després de l’escalada del conflicte al seu país, segons les dades de Save the Children.

L’ONG ha generat una xarxa d’acolliment per a refugiats ucraïnesos als països fronterers i s’ha centrat en proporcionar-los abric, refugi, medicaments i menjar, a més de procurar atenció psicològica i suport per a la reunificació familiar.

L’associació ¡Âlbum!, impulsora del projecte en el seu 5è aniversari
L’asociació ¡Âlbum! es va constituir en 2017 per a promoure en la societat la lectura i la cultura através del llibre àlbum, ideal per al foment de la lectura per la seva combinació única de text iimatge. Avui dia la conformen 25 editorials independents de tota Espanya centrades en laliteratura infantil i juvenil.

Aquest 2022, ¡Âlbum! celebra el seu cinquè aniversari i ha volgut plasmar aquest compromís ambl’edició del seu primer llibre.

Al llarg d’aquests anys, l’associació s’ha convertit en una pionera de la promoció del llibre àlbuma Espanya. Com a tal, anualment duu a terme projectes com la seva Setmana de l’Àlbum (un festival d’àmbit nacional del llibre àlbum), formacions per a professionals del món editorial,activitats en l’entorn escolar per a educadors i alumnes, i publicació de materials per a construiruna societat lliure i literària.

Gianni Rodari, premi Hans Christian Andersen
Rodari és considerat com un dels escriptors clàssics de la literatura infantil. En 1970, va serguardonat amb el premi Hans Christian Andersen, considerat el Nobel de la literatura infantil. La seva obra parla de llibertat, de drets, de dignitat i de responsabilitat civil.

Beatrice Alemagna, la reconeguda il·lustradora
L’artista italiana Beatrice Alemagna s’ha encarregat de donar color i forma al poema de Rodariamb una gran delicadesa i sensibilitat. Ha exhibit la seva obra en nombroses exposicions i haestat nominada a prestigiosos premis internacionals com el Astrid Lindgren Memorial i l’HansChristian Andersen.

Un projecte solidari fruit de la col·laboració de molts
L’associació ¡Âlbum! agraeix la participació desinteressada de traductors, correctors i editors quehan fet possible aquest projecte, especialment d’Enquadernacions Baró S. XXI, la distribuïdora ElsPunxes i la impremta Novoprint, que han renunciat al seu marge de benefici.

Artículos relacionados

 • SE PUEDE
  QUARENGHI, GIUSI / SANNA, ALESSANDRO
  La vida está llena de retos que nos ponen a prueba desde que somos muy pequeños; de normas, a veces demasiado estrictas, que nos mantienen inmóviles en una silla o que nos dictan cómo y cuándo debemos actuar, cómo comportarnos. En una sociedad colectiva debemos respetar a los demás, pero... ¿debemos perder nuestra libertad de ser nosotros mismos? ...
  Disponibilidad inmediata

  16,00 €

 • MONSTRUO DE COLORES, EL. DOCTOR DE EMOCIONES
  LLENAS, ANNA
  En este nuevo libro del querido personaje, el Monstruo de Colores es doctor y ayuda a curar las emociones, sobre todo aquellas que se han hecho tan grandes que cuesta digerir. Después de reconocer y poner nombre a las emociones, ahora, con la ayuda de su maletín, nos enseñará a regularlas para sentirnos mejor. ¿Nos acompañas? ...
  Disponibilidad inmediata

  16,95 €

 • CERCLE
  BARNETT, MAC / KLASSEN, JON
  En Quadrat i en Triangle van a visitar la seva amiga Cercle, que viu a prop dÆuna cascada. Decideixen jugar a fet i amagar, per. la Cercle hi posa una única condició: no sÆhi val amagar-se darrere de la cascada, perquè és molt fosc i fa molta por. La Cercle tanca els ulls i compta: un, dos, tres... Quan els obre, en Quadrat lÆavisa que en Triangle sÆha amagat darrere de la casc...
  Disponibilidad inmediata

  15,90 €

 • CUADRADO
  BARNETT, MAC / KLASSEN, JON
  Cuadrado saca bloques de una cueva y los sube por la montaña hasta colocarlos en la cima. Es su trabajo. Su amiga Círculo lo visita, le dice que es un gran escultor, ¡un genio! Y le pide que haga una escultura de ella. ¿Pero es Cuadrado un gran artista? Él piensa que no, pero aún asíà lo intenta.Los dos creadores de libros infantiles con más talento de la actualidad, juntos en ...
  Disponibilidad inmediata

  15,90 €

 • EL SECRETO DEL LOBO
  DAHMAN, MYRIAM / DIGARD, NICOLAS / SARDÀ, JÚLIA
  El lobo es un cazador temido por todas las criaturas. Pero tiene un secreto: en el medio del bosque vive una joven cuya preciosa voz le ha encandilado. El lobo anhela su amistad, pero ¿está dispuesto a sacrificar su verdadera naturaleza para que su deseo se haga realidad? Un hermoso y lírico cuento de hadas contemporáneo sobre la diferencia, la confianza y el poder de la amis...
  Disponibilidad inmediata

  16,90 €

 • CÍRCULO
  BARNETT, MAC / KLASSEN, JON
  Cuadrado y Triángulo van a visitar a su amiga Círculo, que vive cerca de una cascada. Deciden jugar al escondite, pero Círculo pone una única condición: no vale esconderse detrás de la cascada porque está muy oscuro y da mucho miedo. Círculo cierra los ojos y cuenta: 1, 2, 3à Cuando los abre, Cuadrado la avisa de que Triángulo se ha escondido detrás de la cascada. ¡No puede ser...
  Disponibilidad inmediata

  15,90 €

Otros libros del autor

 • LA LUNA DE KIEV
  RODARI, GIANNI / ALEMAGNA, BEATRICE
  ¡Âlbum! lanza un libro solidario con los niños de UcraniaLa asociación ¡Âlbum! publica el poema La luna de Kiev, de Gianni Rodari, ilustrado por Beatrice Alemagna, cuyos beneficios se destinarán a Save the Children.La asociación ¡Âlbum!, integrada por 25 editoriales de literatura infantil y juvenil, publica un álbum solidario con el objetivo de recaudar fondos para los niños y ...
  Disponibilidad inmediata

  9,90 €

 • TELLING STORIES WRONG
  RODARI, GIANNI / ALEMAGNA, BEATRICE
  Everyone knows how "Little Red Riding Hood" goes. But Grandpa keeps getting the story all wrong, with hilarious results!"Once upon a time, there was a little girl called Little Yellow Riding Hood-" "Not yellow! It's Red Riding Hood!" So begins the story of a grandpa playfully recounting the well-known fairytale-or his version, at least-to his granddaughter. Try as she might to ...
  Sin disponibilidad en este momento

  19,50 €